Premiär!

Så blev det dags för första tävlingen med s60, sprint i Grängesberg på långfredagen. Provkörning innan vart det ju dåligt med. Skulle ju göra det helgen före men kom bara några kilometer sen sa generatorn upp sig. Det blev ett par småsvängar på skärtorsdagen så jag fick prova lite i alla. Första riktiga provbromsningen vart spännande, ojusterad bromsvåg så  det blev låsta bakhjul och en rätt hyfsad sladd….
Vi körde ju tävlingen enbart för att kolla så allt fungerade och det gjorde klart över förväntan! Det enda lilla felet var att det läckte lite olja i en koppling till oljekylaren. Konstaterade oxå att original växelreglage inte alls är lämpligt för tävling. Man fick växla sakta och försiktigt vilket gjorde att motorn tappade laddtryck och svarade lite dåligt när man fått i nästa växel. Så nu håller jag på och mekar ihop ett nytt spakställ. Det ska ju oxå bli respons på motorn så då borde det problemet försvinna.
Väghållningen kändes riktigt bra trots att bakvagnen är orörd sen jag köpte bilen och däcken är ca 6 år gamla och tämligen slut….

Finns incar från sista åket på filmsidan…

Å så får jag tacka några snälla fotografer för bilderna nedan…

grängesberg1 grängesberg4 grängesberg 150403_2


Till salu

image

BMW 525d -01
Den har blivit över…. 
Nån som vill köpa?
På blocket för 20000 men om man är snäll kan man nog pruta lite :)


Ett år för sent…..

Nu så är sidan uppdaterad…

Ulrika gjorde den här åt mig förra sommaren men jag har inte fått tummen ur fören nu.

Förhoppningsvis ska det uppdateras lite oftare framöver


Posted in Uncategorized | Comments Off on Ett år för sent…..