Sviestad

Det blev första maj i år oxå….   å då kör man biltävling om man har hel bil.
Så vi tog en sväng till Linköping och Sviestadträffen. Den här gången var det mestadels grus att köra på…  Har ju bara kört voc tidigare så det där med framhjulsdrift var rätt ovant. Gick väl inte med blixtens hastighet men jag körde väl ungefär där man ska och körde inte på något. Det var ju Cillas premiär tur i S60n och hon verkade ju inte alls missnöjd så det får väl vara en godkänd grus premiär.
I andra omgången hittade jag på handbromsspaken så jag fick till en å annan liten sladd… 😛   Tydligen ska man ha vänsterfoten på bromsen när man kör sån här…   Kanske skulle gå nån kurs å lära mig det. Till tredje omgången började det regna så det blev väldans halkigt…  Mina 10 år gamla däck funkade inte alls bra då, vi for runt lite över allt. Hon i högerstolen skrattade mest hela tiden så antagligen var det rätt skoj  😛
Vi lyckades även slå den gula gräsklipparen från Kisa  :) 😛

Nu blir det lite tävlingsuppehåll, ska göra i ordning bakvagnen. Har åkt med den helt original hittills å det är ju inte jättebra…
Det ska bli en massa hårda bussningar och riktiga stötdämpare, svindyrt så jag får nog leva på nudlar och hårt bröd framöver. Behöver även få lite bättre fart i maskin så det blir kanske att byta motorstyrning om det inte är alltför dyrt, har tröttnat på Niras kundvänlighet….

Å så får jag tacka Herr Arvidsson för bilden!

Sviestad_1
Får även tacka rallyfoto.se för bilden från en halkig tredje runda
Sviestad_2


Comments are closed.